Redactie-leden gezocht


Gezocht redacteur Intensief Magazine 
             
Altijd al eens willen weten hoe het er aan toe gaat op een redactie van een tijdschrift? Dan is dit je kans! Intensief magazine is een opiniërend en informerend studentenmaandblad, boordevol artikelen prikkelende opiniestukken, interessante interviews, filmrecensies en nog veel meer (zie ook : www.gspweb.nl/intensief ). Per december zoekt Intensief Magazine een:

Hoofdredacteur (m/v)

De hoofdredacteur is verantwoordelijk voor het redactionele beleid van Intensief Magazine en werkt op basis van de bladformule zoals die is vastgelegd in het redactiestatuut. Hij/zij geeft leiding aan de redactie, onderhoudt contact met de redacteuren, begeleidt redacteuren met het schrijven van artikelen, houdt vorderingen bij en stelt vergaderdata vast.

Eindredacteur (m/v)

De eindredacteur controleert alle bijdragen voor het tijdschrift op vorm, inhoud, taal en spelling en gaat na of de informatie juist en volledig is. Je voorziet het binnengekomen werk van opmerkingen en aanwijzingen en kan die op een prettige manier aan de redacteur of auteur terugkoppelen. Verder houdt hij/ zij met strak oog de deadline in de gaten. 


Interesse? Stuur dan een mail met motivatie en eventueel geschreven werk naar intensief@gmail.com.